Nemzetközi Cipő Szakkiállítás

Tisztelt Leendő Kiállító Partnerünk!

Ezúton örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy a Nemzetközi Cipő Szakkiállítás hagyománya folytatódik, az immáron 52. kiállítás 2016. szeptember 11-12-én kerül megrendezésre, hagyományosan a SYMA Rendezvényközpont C csarnokában.

A több mint 20 évre visszatekintő, nagymúltú rendezvény számára továbbra is a megszokott környezetet, magas szintű szervezési munkát biztosítjuk. Ennek eredménye az is, hogy a korábbi szervező, a SYMA+SD Kft. 1990 óta összegyűjtött szaktudását és szakembereit tovább visszük, a kollektíva a Meeting Budapest Kft. keretein belül folytatja piaci tevékenységét. A Meeting Budapest több évtizedes rendezvény- és konferenciaszervezési referenciákkal bír, ez ötvöződik mostantól a SYMA hazai kiállításszervezési és kiállításépítési tapasztalataival és szaktudásával.

Ennek jegyében mellékeljük a rendezvény hivatalos jelentkezési lapjait, akár egyedi, akár kollektív stand iránti igény merül fel. A lapot kitöltve, aláírva várjuk vissza szervezőirodánk címére: meeting@meetingbudapest.hu , 1146 Budapest, Hungária krt. 118.

Kérdéseik esetén örömmel állunk rendelkezésükre!

Cipőkiállítás jelentkezési lap letöltése

Cipőkiállítás kollektív jelentkezési lap letöltése

Related Posts

2019-12-09

Horgász Show 2020